Η ιατρική βιβλιογραφία και οι βάσεις δεδομένων των Διεθνών Οργανισμών εμπλουτίζονται συστηματικά με πολλά άρθρα σχετικά με τον νέο κορωνοϊό (SARS-Cov-2). Καθηγητές από διάφορες Σχολές και Τμήματα του ΕΚΠΑ πραγματοποιούν περιοδική αποδελτίωση των πιο σημαντικών δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων:
- Μεγαλύτερος κίνδυνος έκθεσης μεταξύ των εργαζομένων στη μεταποίηση κρέατος και πουλερικών σύμφωνα με το Αμερικάνικο CDC και το FERN (food reporting and mapping network)(επισυνάπτεται και σχετικό διάγραμμα)
- Εννέα σημεία που πλέον οι ειδικοί του Harvard γνωρίζουν σήμερα για την COVID-19